Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

sâmbătă, 5 mai 2012

Exotic - Provocarea nr 25 Scrapper in Romania.

Exotic - Provocarea nr 25 Scrapper in Romania.

http://www.scrapper-in-romania.blogspot.com/

Hei dragilor,
Revin la provocarile atat de minunate lansate de Scrapper in Romania. Imi este dor de aceste provocari, de a lucra hand made si in ultimile luni cu parere de rau am cam ratat ceva provocari interesante. Asa este cand uneori in viata facem alegeri, prioritizam si ne ocupam pe rand de fiecare activitate. Insa pasiunile sunt cele care ne fac sa fim frumosi, plini de energie, bucurie, asa incat sa ne gasim cate un pic de timp pentru fiecare.
 Sunt foarte pasionata si prinsa momentan in proiectul de training care dureaza 9 luni ( precum si conceperea unui bebelus).http://calificari-coaforcosmetica.ro/ In acest proiect sunt trainerul unei grupe de 14 cursanti pe care-i pregatesc pentru meseria de tehnician maseur. E o calificare complexa , la sfarsitul acestui curs, cursantii mei vor avea abilitatea si cunostintele de a practica masaj clasic ( de relaxare intretinere), masaj anticelulitic, masaj de drenaj limfatic, masaj reflexogen si masaj terapeutic .
 In acelasi timp lucrez la Spa My Center http://www.tratamentcosmetic.ro/, ca terapeut pentru masaj si modelare Corporala, sunt si trainer pentru o noua gama de produse cosmetice faciale si corporale Phytomer http://www.phytomer.fr/en/s01_home/s01p01_home.php( saptamana viitoare vor fi introduse oficial pe piata Romaneasca).
Dar sa revenim la provocarea Scrapper pentru care am pregatit o minunata brosa alba diafana pe care am accesorizat-o unei palarii ideale sa ne insoteasca si protejeze in zilele insorite. Si totusi fiindca e vremea bujorilor, poza am facut-o alaturi de acest buchet diafan si delicat de bujori.

Sa aveti o vara minunata, si va astept cu drag la masaje, tratamente corporale si tot ce aveti nevoie sa fiti in forma maxima pentru o vara exotica.
Va imbratisez cu drag,
Laura

5 comentarii:

  1. Felicitari, Laura! Ai numai creatii deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  2. mult spor in frum0asele activitati, sunt si eu pasionata de masaj, dar fara scoala:)!

    foarte faina palaria, succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura ne bucuram sa te revedem la provocari:D - Bujorii sunt minunati - mie personal imi era dor sa ii vad chiar si in poza;)
    bafta
    rux

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa creatia si ne bucuram sa mai auzim vesti despre tine. Felicitari pentru implicarile atat de numeroase si placute! Felicitari ca iti gasesti timp si pentru lucrul manual!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Laura,
    Sper sa citesti mesajul meu.
    La multi ani si un An Nou 2013 mai bun si plin de realizari.

    RăspundețiȘtergere