Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

miercuri, 26 octombrie 2011

Poze de la Atelierul Flori Magice "Topite de caldura"

 Aseara am facut 3 modele " Topite de caldura".
Va vine sa credeti ca aceste flori sunt facute de cineva care nu a mai facut astfel de flori inainte?
  Asa se intampla la Atelierele de Flori Magice, nici nu simtim cum trece timpul si au inflorit astfel de flori minunate din mainile fiecaruia.
  Sunt mandra ca de la atelierele mele de creatie toata lumea pleaca cu flori finisate, gata de purtat sau daruit. E o satisfactie foarte mare in ochii fiecaruia sa vada ce poate face cu manutele proprii, ce rezultate poate avea.

Totul tine de a te lasa purtat de val, de a alege mai intai un material, o culoare, apoi de a taia nr de bucati necesar, de a le transforma dupa indicatiile primite, de a le pune impreuna, de a alege ceva pentru in mijloc ( margele, bilute, nasturi, seminte......), de a atasa sistemul de prindere si gata ! Pas cu pas ajungeti la rezultatul final.  Va astept cu drag la urmatoarele ateliere open tinute la Mystic Tree sa va descoperiti o mica parte din potentialul creator! ( Sau contactati-ma pentru a organiza ateliere tematice ca eveniment de socializare/team building acolo unde doriti dv. cu prietenii si/sau colegii)
Asa e si in viata, privit in ansamblu poate ca rezultatul pare imposibil, dar amintiti-va ca orice calatorie incepe cu un prim pas, orice cladire cu o prima caramida, orice melodie cu o prima nota, orice mancare cu un prim ingredient, orice pictura cu o culoare.....orice zi cu o secunda.

   Va invit sa fiti atenti la calatoria voastra prin viata si la ceea ce creati  in fiecare clipa...prin actiunile voastre sau lipsa voastra de la aceste actiuni, universul este in continua transformare. Oricum facem parte din acest Univers,din aceasta lume si o influentam , de noi depine cat si cum. Seara inainte de culcare, priviti in urma la intreaga zi si intreabati-va : Ce am lasat in urma astazi, ce rezultate am avut , ce experiente noi mi-au mentinut atentia prezenta ? Ce potential am de a crea maine uitandu-ma la cum am folosit fiecare clipa din ziua de astazi?

Spor in toate si multe bucurii!

Un comentariu:

  1. Very good work. I invite you to play the game "Secret Message". Written in my blog.


    Очень красивые работы. Приглашаю поиграть в игру “Secret Message”. Записываться у меня в блоге.

    RăspundețiȘtergere