Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Vad ceva frumos in fiecare om si in tot ceea ce ne inconjoara. Cum ceva fara utilitate (ceva vechi, un rest, ceva incomplet) devine uimitor, magic si iti aduce bucurie? "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, e necesar sa muncesti pentru asta." Richard Bach. Blogul acesta a aparut datorita metaforei cum o bucati mici de material aparent inutile prin pasi concreti si perseverenta, pot fi transformate, pot deveni un accesoriu unic, minunat: deci te invit alaturi de mine intr-o calatorie in care sa descoperi cum poti transforma ceea ce acum in viata ta este aparent inutil, nefolositor, in ceva frumos, minunat, care sa iti aduca "magia bucuriei".

miercuri, 24 noiembrie 2010

Detalii despre organizare cursuri creatie

  Cu drag vin in locatia dv: birou, sala de clasa, sufragerie , daca sunteti intre 5 si 10 persoane doritoare de a participa la curs. O parte dintre colaboratorii mei prefera aceasta varianta ( scoala, birou...) , evita traficul din Bucuresti,sunt intr-un mediu confortabil si cunoscut,sunt deja o grupa formata. Cu siguranta veti alege varianta cea mai potrivita pentru dv.

Timp de desfasurare: aproximativ 60 minute, cu grupe cuprinse între minim 5 şi maxim 15 participanţi. Intr-o sedinta terminati o creatie pe care o luati cadou cu dv.

Se oferă gratuit:
·         materialele din care se confectioneaza accesoriile (materialul textil, adezivul, sisteme de prindere etc.).

In plus, plecati acasa cu propria creatie realizata pentru a va impodobi garderoba sau a o face cadou cuiva drag.

Cursuri :           
 Incepatori  : 45 ron/ persoana/ sedinta. Un modul incepatori are 4 sedinte. In fiecare sedinta se invata un model de petala. Apoi combinatiile creative sunt infinite. Reducere la achizitionarea pachetuli de 4 sedinte..

Se organizeaza si curs pentru avansati dupa terminarea modulului de incepatori. Creste gradul de dificultate.

Date contact:
Laura Witteveen
Telefon: 0762834516  ;  E-mail: witteveenlaura@gmail.com

Persoanele interesate lasati-mi va rog un mesaj pentru a va putea tine la curent cu detaliile de organizare.

Va multumesc,
si va astept cu drag,
Spor in toate si multe bucurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu